Så här jobbar vi

 


När vi söker nya medarbetare ligger fokus snarare på personens egenskaper än förkunskaper inom VVS.

 

Som nyanställd på Lundagrossisten går du en introduktionsutbildning som syftar till att ge kännedom om företaget och dess produkter, mål, visioner och värderingar. Du får även en teoretisk grundutbildning inom de VVS-områden där vi är verksamma – tappvatten, värme och avlopp. Därefter finns möjligheter att gå andra utbildningar och kurser beroende på dina intressen och behov.

 

VVS-kompendium steg 1

VVS-kompendium steg 2

 

På Lundagrossisten kommer du att arbeta i högt tempo med många kundkontakter och stort fokus på kompetens och produktkännedom. Vi arbetar uteslutande med professionella VVS-installatörer som ställer höga krav på oss som grossist.

 

Oavsett vad du senare kommer att arbeta med inom organisationen börjar alla nyanställda på samma sätt - med att lära sig verksamheten från grunden och få en förståelse för våra produkter, kunder, leverantörer, logistiska flöden och vårt arbetssätt. Vi lägger stort värde vid kompetenta medarbetare som kan ge service av högsta kvalitet till våra kunder och därför lägger vi mycket resurser på att internutbilda all vår personal.