worker

Prisvärt faktureringsprogram för VVS-firmor!

Skapa fakturor, offerter, beställningar och mycket mer - allt samlat i ett och samma program. LundaOnline är utvecklat utifrån rörfirmans behov och är mycket enkelt att komma igång med.

Programmets funktioner och möjligheter

Kostnadskalkyl/offert

Visst undrar väl de flesta kunder vad projektet kommer att kosta? I LundaOnline skapar du enkelt en kostnadskalkyl på arbetet genom att lägga till produkter och förväntad arbetstid, sen är det bara att skicka iväg den till kunden. Antingen som en kostnadskalkyl eller färdig offert.

Arbetsorder

Samla alla uppgifter under en arbetsorder. Lägg till material, arbetstid, bilder och dokument. Fördela uppgifter mellan kollegor och övervaka statusen på arbetsordern.

Beställning

Lägg en beställning hos ditt närmaste lager. Vår välkända katalogstruktur samt utomordentliga sök- och filterfunktion gör det enkelt för dig att hitta rätt produkter.

phones
laptop

Följefiler

Samtliga ordrar genererar elektroniska följefiler från vilka du enkelt kan läsa in artiklar till valfritt dokument.

Tidrapportering

Välj arbetsorder. Starta tiden. Stoppa tiden. Det är inte svårare än så.

Faktura

Skapa och skicka fakturor. Om kunden missat att betala kan du enkelt skapa en fakturapåminnelse med en knapptryckning. Programmet erbjuder dessutom automatisk ROT-uträkning och XML-filer för ROT-utbetalning.

Mer…

Förutom ovanstående funktioner kan du i LundaOnline även skapa fakturaunderlag, räntefakturor, kundregister, prislistor och SIE-filer. Du som administratör bestämmer dina medarbetares åtkomst till uppgifter och funktioner.

Fördelar med LundaOnline

developed
developed
developed
developed
developed

Testa branschens enklaste och mest prisvärda program!

Hantera dina fakturor, offerter och mycket mer i LundaOnline. Registrera dig för ett gästlogin och prova på kostnadsfritt!

Kontakta ditt Lundalager för mer info och demo.